Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، طبق محاسبات خبرگزاری فرانسه تا روز شنبه، کمتر از پنج ماه از شروع برنامه واکسیناسیون می گذرد و حداقل یک میلیارد و دو میلیون و ۹۳۸ هزار و ۵۴۰ دوز واکسن کرونا در ۲۰۷ کشور جهان توزیع شده است.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، بیش از نیمی یا ۵۸ درصد  واکسن های توزیع شده تنها در سه کشور امریکا ۲۲۵میلیون و ۶۰۰ هزار دوز، چین ۲۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار دوز و هند ۱۳۸ میلیون و ۴۰۰ هزار دوز  استفاده شده  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نظر نسبت جمعیتی امارات متحده عربی  ۵۱ درصد، انگلستان ۴۹ درصد، ایالات متحده ۴۲ درصد، شیلی ۴۱ درصد، بحرین ۳۸ درصد و اروگوئه ۳۲ از جمعیت خود واکسیناسیون کردند.

در اتحادیه اروپا نیز ۱۲۸ میلیون دوز واکسن توزیع شد یعنی  بطور میانگین ۲۱ درصد از جمعیت واکسیناسیون شده اند. مالت توانسته ۴۷ درصد و مجارستان۳۷ درصد از جمعیت خود را واکسینه کنند که در این کشور در اتحادیه اروپا نسبت به دیگر کشورها در واکسیناسیون پیشتاز هستند.

در بقیه کشورهای اروپایی آلمان توانسته  ۲۲.۶ درصد، اسپانیا۲۲.۳ درصد، فرانسه ۲۰.۵ درصد و ایتالیا ۱۹.۹  درصد از جمعیت خود را واکسینه کنند.

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که بیشتر واکسن های کرونا در کشورهای ثروتمند مورد استفاده قرار گرفته و کشورهای کم درآمد که ۱۶ درصد از جمعیت جهان را به خود اختصاص داده اند تنها ۴۷ درصد واکسن را دریافت کرده اند.

برچسب‌ها فرانسه ایتالیا چین ایالات متحده آمریکا خبرگزاری فرانس‌ پرس واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه ایتالیا چین فرانسه ایتالیا چین ایالات متحده آمریکا واکسن کرونا اخبار کنکور خبرگزاری فرانسه درصد از جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۶۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد

ایسنا/کرمانشاه به گفته معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه، آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری تاکنون به بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب رسیده است.

علی مرادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، گفت: از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان نیز اظهار کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چون در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارند.

وی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده، خاطرنشان کرد: بیشترین آورد را نیز در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما چون این سد دارای نیروگاه است میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه می‌باشد.

به گفته مرادی، پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر نیز عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد