Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از ابزار اسلام هراسی، تنها سیاستی است که امانوئل مکرون برای خروج از فشارها در برابر خود می بیند. خبرگزاری میزان - «امانوئل مکرون»، رییس جمهور فرانسه که در ۲ سال حضور خود در «الیزه» با مشکل ریشه دار عدم ادغام بخش‌های قابل توجهی از جمعیت این کشور در جامعه فرانسه و اعتراض‌های گسترده به تبعیض نژادی ساختاری به موازات اعتراض به سایر وجوه عملکردی کابینه خود مواجه بوده، تلاش دارد با هدف قرار دادن جامعه مسلمان این کشور، ضمن فرافکنی مشکلات، نظر مثبت گروه‌ها و احزاب مخالف خود را نیز به بهای دامن زدن به رشد جریان افراط گرایی جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  «مکرون»، هفته گذشته و در پی افزایش انتقاد‌ها به وی در مورد حادثه چاقوکشی در مقابل دفتر نشریه «شارلی ابدو»، در اظهاراتی طولانی، ضمن حمله به آنچه تاثیر اسلام گرایی در نهاد‌های عمومی این کشور خواند، به ناکامی الیزه در مقابل رشد و گسترش این تاثیر اعتراف کرد و از اعمال اقدامات محدودکننده شدید در عرصه‌های عمومی و خصوصی و افزایش نظارت بر مدارس دینی در آینده نزدیک خبر داد.   رییس جمهور فرانسه در حالی از تصمیم برای اعمال محدودیت‌ها خبر داد که این کشور دارای بزرگ‌ترین جمعیت مسلمان در قاره اروپاست و ۱۰ درصد جمعیت آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند.   وی که در پی اقدام هتاکانه مجدد نشریه «شارلی ابدو» که با واکنش‌های انتقادی در سطح بین المللی مواجه شد، به «آزادی بیان» در این کشور استناد کرده بود، در سخنرانی که با لکنت کلام و وقفه‌های متعدد انجام داد، قصد داشت از طریق ایده‌هایی که مطرح کرد و احتمالا در ماه دسامبر به عنوان لایحه به پارلمان ارائه می‌شود، پیروزی خود را در انتخابات ۲ سال آینده تضمین کند.   آنچه که در سخنان و اظهارات مکرون مورد غفلت واقع شده، این است که مسلمانان به عنوان بزرگ‌ترین و ریشه دار‌ترین جمعیت مهاجر این کشور، پس از سال‌ها همچنان دسترسی اندکی به مشاغل دارند و در حاشیه شهر‌ها و محله‌های فقرنشین زندگی می‌کنند.  بیشتر بخوانید:  نقض حقوق بشر و نژادپرستی در فرانسه به بهانه مقابله با مهاجران  ادعای دادستان پاریس در مورد حادثه مقابل شارلی ابدو اما آنچه که سبب شده تا امانوئل مکرون به طرح چنین سخنانی مبادرت کند، فشار‌های سیاسی است که وی با آن مواجه است.   اعتراض‌های گسترده به وضعیت اقتصادی، ناآرامی‌های اجتماعی، مخالفت‌های گسترده با حزب حاکم و فشار هم حزبی‌ها برای انجام این اقدام از جمله آنهاست.   به عنوان مثال، یکی از اعضای حزب متبوع وی ماه گذشته از جلسه پارلمان خارج شد؛ چرا که به حجاب یکی از شهود حاضر در جلسه اعتراض داشت؛ این اقدام بحث شدید را به راه انداخت.   وی که از سوی محافظه کاران دست راستی و سنتی به اهمال در برابر اسلام و مسلمانان متهم شده، می‌خواهد با اتخاذ مواضعی اینچنینی در مسائل اجتماعی نشان دهد که از مواضع لیبرال اوایل دوره ریاست جمهوری خود فاصله گرفته است.   البته این اقدام تنها تلاش مکرون برای خروج از فشار‌های مذکور نبوده و وی در تابستان سال جاری، تغییراتی اساسی در کابینه خود ایجاد کرد.   نتیجه این تلاش در حال حاضر یا دو سال آینده هر چه باشد، نمی‌تواند مشکل ریشه دار فرانسه را از بین ببرد؛ مشکلی که جامعه فرانسه سال هاست از آن رنج می‌برد و آن چیزی نیست جز عدم ادغام بخش بزرگی از جمعیت این کشور در جامعه فرانسه.   این مشکل سبب بروز اعتراض‌هایی شده که عمدتا خشونت پلیس علیه اقلیت‌های نژادی، نژادپرستی ساختاری و نگاه استعمارگرایانه پاریس را مورد انتقاد قرار می‌داد.   عدم ادغام جمعیت مهاجر و فرزندان آنها به ویژه در مورد مسلمانان به رشد نابرابری در فرانسه دامن زده و تبعات ناخوشایندی برای آنان و دولت فرانسه در پی داشته است.   انتهای پیام/ برچسب ها: فرانسه امانوئل مکرون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرانسه فرانسه امانوئل مکرون امانوئل مکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، دانشگاه ساینس پو در پاریس، پایتخت فرانسه به دلیل تظاهرات طرفداران غزه، پردیس اصلی خود را تعطیل کرد.

«ژان باسرز»، مدیر این دانشگاه روز پنجشنبه گفته بود که دانشگاه درخواست معترضان حامی فلسطین برای بازنگری در روابط خود با دانشگاه‌های اسرائیل را رد می‌کند. این اظهارات باعث شد برخی از دانشجویان اعلام کنند که در اعتراض به جنگ غزه، اعتصاب غذای خود را ادامه خواهند کرد.

پس از خیزش دانشجویان حامی فلسطین در ایالت‌های مختلف آمریکا، اکنون دانشجویان دانشگاه‌های مختلف در سرتاسر کشور‌های اروپایی از جمله در فرانسه و انگلیس در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی به پاخواسته‌اند.

دانشجویان انگلیسی و فرانسوی همزمان با گسترش جنبش‌های دانشجویی در آمریکا، امروز جمعه در حمایت از فلسطینی‌ها و قطع ارتباط با دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی در شهر‌های مختلف تظاهرات کردند.

دانشگاه کالج لندن (UCL) و دانشگاه وارویک (Warwick) به همراه دانشگاه سوربن و ساینس پو یا همان دانشکده معروف علوم سیاسی پاریس به کانون جنبش ضدصهیونیستی دانشجویان فرانسه تبدیل شده‌اند.

دانشجویان انگلیسی در دو شهر لندن و کاونتری در اعتراض به ارتباط این دانشگاه‌ها با مؤسسات دانشگاهی رژیم اسرائیل تجمع کردند.

در همین ارتباط، دانشجویان حامی فلسطین در فرانسه با تعطیلی کلاس‌های درس در مقاطع مختلف با تجمع در مقابل دانشکده علوم سیاسی معروف در شهر پاریس در حمایت از فلسطین و اعلام حمایت از خیزش دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و کشور‌های اروپایی خواستار قطع همکاری دانشگاهی فرانسه با همه مراکز و نهاد‌های دانشگاهی وابسته به رژیم صهیونیستی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه شدند.

انجمن دانشجویی حمایت از فلسطین در دانشکده علوم سیاسی فرانسه طی بیانیه‌ای خواستار پایان همکاری دانشکده علوم سیاسی پاریس با همه مؤسسات وابسته به اسرائیل شد و همچنین خواستار محکوم کردن آشکار این رژیم در کشتار مردم فلسطین در نوار غزه و پایان دادن به سرکوب تجمعات دانشجویی در حمایت از فلسطین شد.

دانشجویان فرانسوی با در دست داشتن پرچم فلسطین و عکس‌های دانشجویان بازداشتی ضمن حمایت از ملت فلسطین؛ با شعار «اسرائیل قاتل و جنایت کار، مکرون همدست و شریک» عملکرد دولت فرانسه را به شدت زیر سوال بردند.

از سوی دیگر، ژان لوک ملانشون، رهبر حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» به همراه اعضای این حزب از جنبش دانشجویان حامی فلسطین در مقابل سرکوب دانشجویان از سوی پلیس حمایت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ترکیه: از تمام ابزار‌ها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • نتانیاهو فشار‌های سیاسی را نادیده بگیرد و اسرا را بازگرداند
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه باوجود تبلیغات شدید اسلام هراسی
  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین