Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس این نظرسنجی که نتایج آن روز یکشنبه در روزنامه " ژورنال دو دیمانش" منتشر شده، میزان محبوبیت مکرون در ماه ژوئن نسبت به ماه می ۲۰۱۹، به ۳۰ درصد رسیده و این رقم برای «ادوارد فیلیپ» نخست وزیر فرانسه ۳۴ درصد است.

کمترین میزان محبوبیت مکرون مربوط به دسامبر ۲۰۱۸ با ۲۳ درصد است که در اوج بحران جنبش جلیقه زردها رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این نظرسنجی، میزان محبوبیت مکرون در ماه ژانویه ۲۷ درصد، فوریه ۲۸ درصد، آوریل ۲۹ درصد و ژوئن ۳۰ درصد بوده است.

اگر چه طبق این نظرسنجی میزان محبوبیت مکرون در چند ماه اخیر اندکی بهبود یافته اما دولت فرانسه همچنان با بحران اعتراض های مردمی به سیاست های اقتصادی رئیس جمهور جوان دست و پنجه نرم می کند؛ بحرانی که بیش از ۷ ماه متوالی را پشت سر گذاشته و بدون اینکه به نتیجه خاصی رسیده باشد تداوم دارد.

اعتراض های دامنه دار فرانسوی ها نسبت به نظام سرمایه داری فرانسه که در ۱۷ نوامبر ۲۰۱۸(۲۶ آبان ۹۷) با جمعیت حدود ۳۰۰ هزار نفری شکل گرفت به صحنه خشونت های پلیس با معترضان منجر شده است؛ این خشونت ها واکنش کنشگران اجتماعی و فعالان سیاسی و حتی مجامع بین المللی از جمله کمیته حقوق بشر اروپا را به دنبال داشته است.

با وجود این واکنش ها، روز گذشته و در سی و دومین هفته متوالی اعتراض های مردمی، این اعتراض ها همچنان با اعمال خشونت پلیس علیه معترضان مواجه بود.

اگر چه دولت فرانسه اقدام هایی برای خاموش کردن و یا دست کم کاستن از حجم اعتراض ها کرده و شاید تا حدودی با توجه به کاهش جمعیت معترضان موفق بوده است اما جمعیت ۱۲ هزار نفری روز گذشته جلیقه زردها نشان داد که این جنبش همچنان زنده است و تا رسیدن به مطالبات خود ادامه خواهد داشت.

مکرون در ماه مه ۲۰۱۷ در رقابت با «مارین لوپن» کاندیدای راست فرانسه به ریاست جمهوری رسید و وعده اشتغال زایی و تقویت رشد اقتصادی و همچنین تسهیل قوانین کار در فرانسه را داد.

این وعده ها همچنان بر روی زمین مانده و این مساله نارضایتی های عمومی را افزایش داده است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین

دانشگاه «ساینس پو» فرانسه امروز پس از این‌که مذاکره میان ریاست این دانشگاه و دانشجویان معترض حامی فلسطین درباره حملات رژیم صهیونیستی به غزه نتوانست تنش‌ها را کاهش دهد، تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری رویترز، دانشگاه «ساینس پو» فرانسه امروز _جمعه سیزدهم اردیبهشت_ پس از این‌که مذاکره میان ریاست این دانشگاه و دانشجویان معترض حامی فلسطین درباره حملات رژیم صهیونیستی به غزه نتوانست تنش‌ها را کاهش دهد، تعطیل شد.

این دانشگاه علوم سیاسی پاریس، هفته جاری به مرکز موجی از اعتراضات نسبت به جنگ در غزه و روابط دانشگاهی با اسرائیل در چندین دانشکده فرانسه تبدیل شده است؛ جک، یکی از معترضان در پیامی به رویترز گفت: گروهی متشکل از حدود ۷۰ دانشجو صبح امروز پس از گذراندن شب در مرکز پاریس، ساختمان‌های اصلی ساینس پو را اشغال کردند و مذاکرات انجام شده با ریاست دانشگاه پیشرفتی نداشته‌اند.

بر اساس این گزارش، دانشگاه ساینس پو به درخواست برای اظهار نظر در این زمینه پاسخ نداده است.

روزنامه «لو پاریزین» و رادیو «فرانس اَنتر»، با استناد به نامه‌ای درون سازمانی، گزارش دادند که این دانشگاه از کارکنان خود خواسته است که از منزل دورکاری کنند، زیرا ساختمان‌های دانشگاه بسته شده‌اند.

به گفته دانشجویی که به نمایندگی از معترضان حامی فلسطین صحبت می‌کرد، ریاست دانشگاه ساینس پو روز گذشته درخواست معترضان برای بازنگری روابط این مؤسسه با دانشگاه‌های اسرائیل را رد کرد و باعث شد معترضان به جنبش خود ادامه دهند و دستکم یک نفر اعتصاب غذا کند.

به گزارش ایمنا، تظاهرکنندگان فرانسوی معترض به جنگ غزه روز چهارشنبه نیز در راهپیمایی یکم می (روز جهانی کارگر) شرکت کردند. این تظاهرکنندگان فرانسوی علاوه‌بر اعتراض به گرانی قیمت‌ها، خواستار پایان یافتن جنگ در غزه شدند.

در جریان تظاهرات اول ماه می (دوازدهم اردیبهشت) روز جهانی کارگر در پاریس، ۴۵ نفر از تظاهرات کنندگان بازداشت شدند، افسران پلیس از گاز اشک‌آور نیز استفاده کردند.

پیش‌تر نیز برخی دانشگاه‌های فرانسه از جمله سوربن پاریس، محل تجمع و اعتراض حامیان فلسطین بوده است.

کد خبر 750329

دیگر خبرها

  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن