Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز  به نقل از روزنامهThe Local؛ جمعیت مسلمانان فرانسه در سال‌های اخیر افزایش زیادی داشته است که یکی از دلایل آن مهاجرت پناهجویان سوری و برخی دیگر از کشورهای اسلامی به اروپا است اما عمده این افزایش جمعیت به مهاجرت معمول مسلمانان به اروپا بر می‌گردد.

 

براساس گزارش اندیشکده «پیو» در آمریکا، در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶، بیش از نیم میلیون مهاجر مسلمان وارد فرانسه شدند که بیشتر آن‌ها مهاجران عادی و نه پناهجویان بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این فاصله زمانی، فرانسه حدود۸۰ هزار پناهجو نیز پذیرفته که اکثر آن‌ها مسلمان بوده‌اند.

 

در این گزارش وضعیت آینده جمعیت مسلمانان فرانسه در سه سناریوی مختلف بررسی شده است.

 

سناریوی اول اینکه اگر مهاجرت مسلمانان به اروپا متوقف شود، تا سال ۲۰۵۰ جمعیت مسلمانان فرانسه احتمالاً به حدود ۹ میلیون نفر یعنی ۱۳ درصد جمعیت فرانسه برسد و این کشور همچنان بزرگترین جمعیت مسلمانان اروپا را خواهد داشت.

 

جوان بودن جمعیت خانواده‌های مسلمان در فرانسه با وجود توقف مهاجرت، همچنان جمعیت مسلمانان فرانسه را افزایش خواهند داد. جمعیت مسلمانان در ایتالیا و بلژیک نیز جوان هستند.

 

سناریوی دوم این است که مهاجرت معمول مسلمانان به اروپا ادامه یابد اما جلوی مهاجرت پناهجویان گرفته شود. در این صورت جمعیت مسلمانان انگلیس از فرانسه پیشی خواهد گرفت.

 

در این شرایط جمعیت مسلمانان انگلیس به ۱۳ میلیون نفر، جمعیت مسلمانان فرانسه به ۱۲,۶ میلیون نفر و جمعیت مسلمانان آلمان به ۸.۵ میلیون نفر تا سال ۲۰۵۰ خواهد رسید. دلیل آن این است که انگلیس مقصد اصلی بسیاری از مهاجران معمول مسلمان و نه پناهجویان است.

 

در سناریوی سوم، اگر مهاجرت معمول مسلمانان و مهاجرت پناهجویان به همین صورت امروز ادامه یابد، تا سال ۲۰۵۰، آلمان به دلیل سیاست‌ پذیرش پناهجویان، با ۱۷,۵ میلیون مسلمان، بیشترین تعداد مسلمانان اروپا را خواهد داشت. پس از آن فرانسه با ۱۳.۲ میلیون مسلمان در رتبه بعدی قرار خواهد گرفت.

 

بنابر این گزارش در مجموع، مسلمانان تا سال ۲۰۵۰ حدود ۱۱ درصد جمعیت اروپا را تشکیل خواهند داد که در مقایسه با امروز این رقم ۶ درصد افزایش خواهد یافت

 

ایکنا

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۱۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»

به نظر می‌رسد شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین در اولین سفر خود به اروپا پس از پنج سال، قصد استفاده از فرصت‌ها را برای سست کردن پیوند‌های این قاره با ایالات متحده و ایجاد جهانی آزاد از سلطه آمریکا دارد. رهبر چین سه کشور فرانسه، صربستان و مجارستان را برای سفر انتخاب کرده است که هرکدام، کم و بیش، به نظم پساجنگ آمریکا در جهان با بدگمانی می‌نگرند و چین را به‌عنوان وزنه تعادل ضروری می‌بینند و مشتاق تقویت روابط اقتصادی هستند.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ «راجر کوهن» و «کریس باکلی» در گزارش ۵مه در نیویورک‌تایمز نوشتند، در زمان تنش با بسیاری از کشور‌های اروپایی -بر سر استقبال «بدون محدودیت» چین از روسیه به‌رغم جنگ در اوکراین - شی که روز یکشنبه وارد فرانسه شد، می‌خواهد نفوذ فزاینده چین را در این قاره نشان دهد و نزدیکی عمل‌گرایانه را دنبال کند.

رئیس‌جمهور چین در اولین سفر خود به اروپا پس‌از پنج سال، قصد استفاده از فرصت‌ها برای سست کردن پیوند‌های این قاره با ایالات متحده و ایجاد جهانی آزاد از سلطه آمریکا را دارد / رویترز

برای اروپا، این دیدار اقدام متعادل‌کننده ظریف بین چین و ایالات متحده را به محک آزمون خواهد گذاشت و بدون شک در واشنگتن به‌عنوان «تلاشی نه چندان ظریف» از سوی شی برای ایجاد تفرقه در متحدان غربی تلقی خواهد شد. رئیس جمهور چین زمان ورود خود را به دومین ایستگاه توقفش – صربستان- همزمان با بیست و پنجمین سالگرد بمباران مرگبار ناتو علیه سفارت چین در بلگراد در جریان جنگ کوزوو تعیین کرده است.

آن حمله اشتباه در ۷مه۱۹۹۹ که کاخ سفید به خاطر آن عذرخواهی کرد، باعث شد سه خبرنگار چینی کشته و اعتراضات خشمگینی را در اطراف سفارت ایالات متحده در پکن برانگیخت. «یانکا اورتل» مدیر برنامه آسیا در شورای روابط خارجی اروپا در برلین گفت:

«برای شی، حضور در بلگراد راهی بسیار اقتصادی است تا دریابد آیا ایالات متحده واقعا درباره قوانین بین‌المللی جدی است یا خیر و از نقش ناتو به‌عنوان یک مشکل برای سایر کشور‌ها سخن بگوید.»

دولت چین به بزرگداشت بمباران بلگراد ادامه داده و از آن به‌عنوان فرصتی برای محکوم کردن آنچه که ریاکاری و قلدری غرب می‌داند، استفاده کرده است. «تو شین کوان»، رئیس یک موسسه بازرگانی در دانشگاه تجارت بین‌الملل و اقتصاد در پکن می‌گوید: «ایالات متحده همیشه خود را رهبر یا هژمون جهان می‌داند؛ بنابراین چین رقیب یا دشمنی است که هژمونی خود را به چالش می‌کشد.

اتحادیه اروپا طرز فکر هژمونیک ندارد.» دکترین رسمی ۲۷عضو اتحادیه اروپا، چین را به‌عنوان «شریکی برای همکاری، رقیب اقتصادی و حریفی سیستمی» تعریف می‌کند. اگر این یک عبارت دهان پر کن -و شاید متناقض– به نظر رسد، به این دلیل است که این قاره بین چگونگی ایجاد تعادل بین فرصت‌های اقتصادی با چین و خطر امنیت ملی، خطر امنیت سایبری و ریسک اقتصادی برای صنایع مختلف دچار مشکل شده است.

در ماه مارس، وزیر امور خارجه چین، وانگ‌یی به خبرنگاران گفت که فرمول اروپا قابل اجرا نیست. او گفت: «مثل این است که به سمت یک گذرگاه رانندگی کنید و همزمان چراغ‌های راهنمایی و رانندگی قرمز، زرد و سبز روشن باشد. چگونه می‌توان رانندگی کرد؟»

اولین و مهم‌ترین توقف شی در فرانسه خواهد بود که رئیس‌جمهور آن، امانوئل مکرون، اغلب به نکته‌ای گلیستی اشاره می‌کند که اروپا «هیچ‌وقت نباید دست‌نشانده ایالات متحده باشد.» رهبر فرانسه اصرار دارد که بقای اتحادیه اروپا به «خودمختاری استراتژیک» و توسعه انعطاف‌پذیری نظامی برای تبدیل شدن به «قدرت اروپا» بستگی دارد.

«فیلیپ لو کور» کارشناس برجسته فرانسوی در زمینه روابط با چین گفت: «مکرون در تلاش است تا راه سومی را در هرج و مرج کنونی جهانی به ارمغان بیاورد.

او در تلاش است تا خط باریکی را بین دو ابرقدرت اصلی طی کند.» درست بیش از یک سال پیش، مکرون در سفری به چین که با اعلامیه چین و فرانسه مبنی بر «مشارکت استراتژیک جهانی» به پایان رسید، بسیار خوشوقت شد. رهبر فرانسه واژگان چینی جهان «چند قطبی» رها از «بلوک» و «ذهنیت جنگ سرد» را تکرار کرد.

اکنون، در انتظار سفر شی، چین از فرانسه به‌عنوان یک قدرت بزرگ تمجید کرده و به قول «لو شای»، سفیر چین در فرانسه در People۳۹;s Daily، ابراز امیدواری کرده است که روابط آن‌ها «همیشه در خط مقدم روابط چین با کشور‌های غربی باشد.»

دیگر خبرها

  • اظهارات رهبر چین درباره اهداف سفرش به فرانسه
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند
  • روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران